zaterdag 22 januari 2022

Alles over Ambacht

Petrakerk ziet af van realisatie nieuw kerkgebouw

15 mei 2012

HENDRIK IDO AMBACHT - Al geruime tijd houdt de Gereformeerde Gemeente van Hendrik Ido Ambacht zich bezig met plannen voor de realisatie van een nieuw kerkgebouw. Reden hiervoor is dat de huidige Petrakerk te klein is geworden en dat naar verwachting het ledental in de toekomst nog zal groeien. Na opnieuw de leden op 14 mei j.l. geraadpleegd te hebben, heeft de kerkenraad besloten af te zien van realisatie van een nieuw kerkgebouw op locatie ‘De Tweestroom’ aan de Margrietstraat 1.

Voorafgaand aan deze ledenraadpleging heeft de Petrakerk vorige week twee informatieavonden gehouden. Tijdens deze bijeenkomsten is de stand van zaken gepresenteerd, zijn de financiële consequenties doorgesproken en de voors en tegens, zoals bezwaren van omwonenden, uitgebreid aan de orde geweest. De kerkenraad van de Gereformeerde Gemeente zal zich nu gaan herbezinnen over andere varianten om het capaciteitsprobleem op te lossen.

Zie ook:

Lees meer over:

petrakerk margrietstraat
Deel dit bericht met je vrienden!