zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Politie houdt drie mannen aan na melding vechtpartij Dorpsstraat

14 mei 2012

HENDRIK IDO AMBACHT - In de nacht van zaterdag op zondag 13 mei zijn drie mannen (22, 30, 32) uit Hendrik-Ido-Ambacht aangehouden. De politie kreeg die nacht een melding dat er sprake zou zijn van een vechtpartij aan de Dorpsstraat. Meerdere eenheden gingen hierop ter plaatse om poolshoogte te nemen.

Daar aangekomen troffen de agenten de drie mannen aan die een handgemeen hadden met elkaar. De agenten scheidden de drie van elkaar om hun verhaal aan te horen. De 22-jarige man bleef zich echter zeer agressief gedragen. Hierop besloten agenten de man aan te houden. Toen de agenten de man richting hun dienstvoertuig begeleidden, richtten de overige aanwezigen op straat zich tegen de agenten.

Nadat de agenten diverse malen hadden bevolen zich te verwijderen en hierop niet gereageerd werd, hebben zij gepast geweld gebruikt om de aangehouden man richting het dienstvoertuig te kunnen begeleiden. Vervolgens richtten de aanwezigen zich wederom tegen de politie, waarop de agenten de groep op linie uit elkaar hebben gedreven om de rust te laten wederkeren. De 30-jarige man bleef zich echter agressief gedragen, waarop de agenten ook hem hebben aangehouden. De 32-jarige man die de aanhouding probeerde te verhinderen, is ook aangehouden. Daarbij is een diensthond ingezet. Het drietal is meegenomen naar het bureau. Daar zijn ze ingesloten voor verhoor.

 

Lees meer over:

vechtpartij Dorpsstraat
Deel dit bericht met je vrienden!