zaterdag 22 januari 2022

Alles over Ambacht

IFC verlengt samenwerking met SportPoint Ambacht

14 mei 2012

HENDRIK IDO AMBACHT - Sinds enige tijd is Frank Middelhoek de nieuwe eigenaar van SportPoint Ambacht, gevestigd aan het Brederodehof. Eind 2011 nam hij de zaak over van Herman Oostendorp.

SportPoint is een vertrouwd adres in ons dorp, het is een veelzijdige sportartikelenzaak en staat erom bekend dat je er alles op sportgebied kunt kopen. 

Voor IFC, een club met bijna 1000 leden, is een goed en benaderbaar adres voor de levering van voetbalkleding, schoenen, ballen, tassen enz. een absolute vereiste en ook service is een belangrijk punt. Verder speelt vanzelfsprekend de sponsoring een belangrijke rol.

Nadat het contract met de vorige eigenaar van SportPoint was afgelopen, kwamen IFC en SportPoint al snel tot een prima nieuwe overeenkomst voor de komende jaren. Afgelopen zaterdag, tijdens het drukbezochte VGZ-voetbalschooltoernooi, zetten Frank Middelhoek van SportPoint en Cees Bijl als voorzitter van IFC hun handtekening onder het nieuwe contract en werd dit bezegeld met een handdruk op het hoofdveld van de club.

Lees meer over:

ifc brederodehof sportpoint
Deel dit bericht met je vrienden!