zaterdag 22 januari 2022

Alles over Ambacht

Speelfabriek zoekt medewerkers!

7 mei 2012

HENDRIK IDO AMBACHT - De speelfabriek is een evenement in Hendrik-Ido-Ambacht, dat jaarlijks door meer dan 2000 kinderen wordt bezocht. Ook dit jaar is de Speelfabriek er weer, namelijk  in de weken 9-13 juli, 16-20 juli en 6-10 augustus. Dagelijks zijn er 16 medewerkers nodig, die tegen een kleine onkostenvergoeding vele kinderen een leuke dag bezorgen in de Speelfabriek.

Ondanks een groot aantal (oud) medewerkers die zich weer heeft aangemeld, komt stichting Vrij Spel de organisatie achter de Speelfabriek nog vele medewerkers tekort.  Gezocht worden medewerkers van alle leeftijden, ook papa’s, mama’s, opa’s en oma’s zijn van harte welkom. Taken bestaan uit het begeleiden van spel- en knutselactiviteiten. Medewerkers moeten 16 jaar of ouder zijn en eigen kinderen krijgen gratis toegang tot de speelfabriek. Voorkeur gaat uit naar mensen die een gehele week beschikbaar zijn. Wie wil komen helpen, maar niet een gehele week beschikbaar is wordt op een reservelijst gezet, zodat zij bij ziekte of drukte als extra medewerker ingezet kunnen worden.

De Speelfabriek is ook een stageplaats. Al jaren lopen jongeren van diverse opleidingen succesvol stage bij de Speelfabriek. Ook voor een maatschappelijke stage kun je hier terecht. De  Speelfabriek is een door Kenwerk erkend leerbedrijf. Ook voor (maatschappelijke) stages geldt een minimale leeftijd van 16 jaar.

Via de website www.speelfabriek.tk kunnen medewerkers en stagiaires zich melden bij stichting Vrij Spel. Het e-mail adres medewerker@stichtingvrijspel.nl staat open voor het verkrijgen van extra informatie.  Wilt u telefonisch contact opnemen met stichting Vrij Spel, dan belt u 06-54730858 (na 19 uur).

Deel dit bericht met je vrienden!