zaterdag 22 januari 2022

Alles over Ambacht

Het was weer feest tijdens Koninginnedag

4 mei 2012

HENDRIK IDO AMBACHT - 30 april 2012 gaat de boeken in als een schitterende Koninginnedag! Mede dankzij het prachtige weer konden vele Ambachters en mensen uit de regio genieten van vele activiteiten rondom De Schoof, het Baxpark, de Sophiapromenade en het Jeugdspeelpark. 

Er komt heel wat bij kijken om de viering van Koninginnedag op deze schaal mogelijk te maken. Vele vrijwilligers hebben tijdens de voorbereidingen en/of op de dag zelf de handen uit de mouwen gestoken. Vele sponsoren hebben geld of goederen ingebracht, waardoor de Oranjevereniging activiteiten kan bekostigen en leuke prijzen kan uitreiken. 

Oranjevereniging ‘Wilhelmina-Juliana’ bedankt iedereen, die een steentje heeft bijgedragen aan deze prachtige dag, heel hartelijk voor de inzet!

Om dit prachtige feest ook in de toekomst te kunnen blijven realiseren, kan de Oranjevereniging uw steun goed gebruiken! Voor minimaal € 7,50 per jaar per gezin bent u al lid van de Oranjevereniging. U kunt u aanmelden via www.oranjevereniging-hiambacht.nl. U mag de Oranjevereniging natuurlijk ook altijd sponsoren met een groter bedrag. 

Daarnaast zijn vrijwilligers voor onze commissies ook altijd welkom. U kunt daarvoor contact opnemen met Mary Fok via secretaris@oranjevereniging-hiambacht.nl.

Fotograaf: Cees van Meerten/Fotoexpressie

Deel dit bericht met je vrienden!