zaterdag 22 januari 2022

Alles over Ambacht

FietsLease Holland introduceert nieuw concept fietsen leasen

3 mei 2012 (door Hans Huisman)

HENDRIK IDO AMBACHT - Vanaf 5 mei 2012 is het voor het eerst mogelijk om in Nederland naast een fiets huren en kopen een breed assortiment A-merken te leasen. Het Ambachtse bedrijf FietsLease Holland aan de Nijverheidsweg introduceert dit via de website www.fietsleaseholland.nl. Reden voor dit nieuwe aanschafconcept is de aanhoudende vraag bij consumenten om kosten te kunnen spreiden.

Het leaseconcept is vooral een oplossing voor wie een grote aankoopsom in één keer niet haalbaar is. Met de huidige economie geen uitzondering, maar het speelt al langer. Dit is volgens ervaringsdeskundige en eigenaar Jan Bosman de grootste aanleiding voor het bestaan van FietsLease Holland. ,,Ik ben al mijn hele leven werkzaam in de fietsenbranche en één vraag werd mij al enkele jaren voortdurend gesteld: is het misschien mogelijk om de fiets in termijnen te betalen?” Het nieuwe leaseconcept maakt dit snel, eenvoudig en financieel laagdrempelig mogelijk.

De website heeft een groot fietsenaanbod, het bestellen verloopt via een duidelijk invoerproces en er is keuze uit meerdere looptijden. Men kan hiermee naar eigen inzicht een haalbaar maandbedrag aflossen. Bovendien kan een werknemer die de reiskostenvergoeding direct met het salaris ontvangt (vanaf 2013 mogelijk verplicht) dit bedrag rechtstreeks in het leaseplan investeren. Verzekeren tegen schade en diefstal kost slechts enkele euro’s extra per maand. De fiets wordt, op maat afgesteld, rijklaar thuisbezorgd en is direct eigendom van de persoon die leaset - een belangrijk verschil met huren.

Deel dit bericht met je vrienden!