vrijdag 21 januari 2022

Alles over Ambacht

Geslaagde fancy fair OBS De Bron

26 april 2012

HENDRIK IDO AMBACHT - Afgelopen vrijdag was het bij de Ambachtse basisschool De Bron de dag van de grote Fancy Fair. Iedereen die de school naderde zag al direct de vrolijke beelden van springende kinderen op een groot springkussen. Vanaf het begin was het een drukte van belang. Op ‘het marktplein’ werden boeken, spelletjes en planten verhandeld. Wie liever een gokje wilde wagen, kwam goed aan zijn trekken in de gymzaal, waar het Rad van Avontuur volop draaide.

Ook waren er heel veel spelletjes, waar de kinderen gretig gebruik van maakten. De hele dag was de Wervelwind in trek bij de jeugd. Ook bij de schminkstand, waar gezicht, lichaam en nagels versierd konden worden, was het een komen en gaan van kinderen. Veel mensen hebben kunnen genieten van de overheerlijke poffertjes die door een vader werden gebakken. De hele opbrengst werd aan de school geschonken.

De organisatie kan terugkijken op een zeer geslaagd festijn. Ook de opbrengst van bruto 15.157,00 Euro stemde tot grote tevredenheid. De winnende nummers van de steunbonnenactie zijn te vinden op de website van de school. De prijs voor de klassen die de meeste loten hebben verkocht zijn gegaan naar de groepen 4A. 6B en 6C. De juffen Kitty en Marca gaan binnenkort met de hele klas een bezoekje brengen aan snackbar De Singel. De eigenaar stelde de prijs ter beschikking.

Ongetwijfeld zullen de kinderen zich tegoed doen aan een patatje, snack en drinken. De groepen 6B en 6C gaan een bezoek brengen aan zwembad De Hoge Devel, die deze prijs beschikbaar stelde. Op de website van de school, www.obsdebron.nl staan ook allemaal leuke foto’s van het evenement. Als school willen wij alle ouders en sponsoren bedanken voor de medewerking tijdens de fancy fair.

Lees meer over:

basisschool fancy fair de bron
Deel dit bericht met je vrienden!