vrijdag 21 januari 2022

Alles over Ambacht

Omleidingen Koninginnedag Hendrik-Ido-Ambacht

20 april 2012

HENDRIK IDO AMBACHT - Oranjevereniging “Wilhelmina-Juliana” organiseert op Koninginnedag weer een groot aantal activiteiten in Hendrik-Ido-Ambacht. In verband met de veiligheid is ook dit jaar, in overleg met de gemeente en de politie, besloten tot een aantal wegafsluitingen. De volgende straten zijn afgesloten:

  • Graaf Willemlaan
  • Wilhelminasingel
  • Julianasingel
  • en een deel van de Emmasingel 

De bushalte“Kastanjehoeve” in de Graaf Willemlaan tussen de Kerkstraat en de van Godewijckstraat is niet bereikbaar. U kunt opstappen op één van de andere haltes van Arriva. De afsluiting geldt van 07:30 tot 17:30 uur.

Voor het volledige programma op Koninginnedag, kijk op www.ambacht.net/koninginnedag

Lees meer over:

Koninginnedag omleidingen
Deel dit bericht met je vrienden!