vrijdag 21 januari 2022

Alles over Ambacht

Prijzen te winnen bij Breakfast Run op 30 april

19 april 2012

HENDRIK IDO AMBACHT - Jurgen Holling, eigenaar van Lopers Company Dordrecht, sponsort de Breakfast Run door € 350,00 aan waardebonnen beschikbaar te stellen. Deze waardebonnen worden bij de 5 en 10 km Hardlopen (4 categorieën) en bij 10 km Nordic Walking (2 categorieën) aan de nummers 1, 2 en 3 overhandigd en zijn bij Lopers Company te besteden aan loopartikelen zoals schoenen en kleding.

Alle deelnemers krijgen in ieder geval een aandenken aan de Breakfastrun 2012 mee naar huis.

Voorinschrijven kan nog tot en met 26 april op www.breakfastrun.nl. Het is ook mogelijk om op 30 april in te schrijven bij het organisatiesecretariaat in Cascade tot uiterlijk een half uur voor de start van het betreffende onderdeel, dus uiterlijk om 05.30 uur (Nordic Walking en Sportief wandelen) en 05.45 uur (Hardlopen). Het inschrijfgeld bedraagt €2,50 voor de Sportief wandelaars bij voorinschrijving en € 5,00 op de ochtend van de loop. De overige lopers betalen €5,00 (bij voorinschrijving) en € 7,50 ter plaatse. Deelname is inclusief koffie, thee en ontbijt.

De Breakfast Run wordt dit jaar voor de 7e keer georganiseerd door Oranjevereniging Wilhelmina-Juliana. Het parcours van deze unieke loop voert u dwars door Hendrik-Ido-Ambacht en eindigt in het hart van het dorp. Na uw prestatie kunt u direct doorlopen naar het gratis Oranje ontbijtbuffet, vanaf half 8 in Cascade. Hier vindt ook de prijsuitreiking plaats.

Foto: Cees van Meerten/Fotoexpressie

Deel dit bericht met je vrienden!