vrijdag 21 januari 2022

Alles over Ambacht

Bewonersplatform Centrum houdt tevredenheidonderzoek

16 april 2012

HENDRIK IDO AMBACHT - Het bestuur van het Bewonersplatform Centrum is gestart met een tevredenheidonderzoek onder de bewoners van wijk Centrum. Alle inwoners van deze wijk hebben tussen 10 en 13 april een schrijven inclusief een enquêteformulier ontvangen.
Het bestuur vraagt de bewoners dit enquêteformulier massaal in te vullen. Via een antwoordenveloppe kan het ingevulde formulier opgestuurd worden. Het invullen duurt naar schatting een kwartier. Het enquêteformulier is ook in te vullen via de website van het Bewonersplatform www.wijkeninambacht.nl/centrum

Het onderzoek is bedoeld om van de bewoners te horen hoe het staat met de leefbaarheid binnen de wijk Centrum. De uitkomst van de enquête is voor het bestuur het uitgangspunt om de leefbaarheid beter te  maken en de betrokkenheid van de bewoners onderling nog meer te vergroten.

Voor meer informatie ga naar www.wijkenbinambacht.nl

Lees meer over:

onderzoek centrum ambacht
Deel dit bericht met je vrienden!