vrijdag 21 januari 2022

Alles over Ambacht

Inschrijven voor de Breakfast Run op 30 april

13 april 2012

HENDRIK IDO AMBACHT - Koninginnedag sportief beginnen? In Hendrik-Ido-Ambacht is het mogelijk! Enthousiaste sportievelingen kunnen dan deelnemen aan de Breakfast Run, die dit jaar voor de 7e keer wordt georganiseerd door Oranjevereniging Wilhelmina-Juliana. 

Deze unieke loop start om zes uur 's morgens in één van de volgende disciplines:  Hardlopen (5 of 10 km), Nordic Walking (10 km) of Sportief wandelen (5 km). Het parcours voert u dwars door Hendrik-Ido-Ambacht en eindigt in het hart van het dorp. Na uw prestatie kunt u direct doorlopen naar het gratis Oranje ontbijtbuffet, vanaf half 8 in Cascade. Hier vindt ook de prijsuitreiking plaats

De organisatie van de Breakfast Run vindt plaats onder auspicien van Atletiekvereniging AAA uit Alblasserdam, aangesloten bij de Atletiekunie, die ook de ijking van het hardloopparcours voor de 10 kilometer heeft verzorgd. Mede hierdoor is deze loop zeer in trek bij hardlopers. LopersCompany te Dordrecht stelt diverse waardebonnen ter beschikking voor de winnaars van het hardlopen en de Nordic Walking. Daarnaast wordt de hardloper (zowel dames als heren) die het scherpe parcoursrecord op de 10 km weet te verbeteren, beloond met € 100,00!

Wandelaars kunnen hun tijden dit jaar voor het eerst laten registreren via het start/finish systeem van Racetimer door zowel bij start als finish de tijdswaarneming onder de luchtboog te passeren.

De startnummers kunnen dit keer al voor de Koninginnedag worden opgehaald bij Wisse Makelaardij (op 27 april van 18.30-20.00 uur en 28 april van 10.30- 12.30 uur). Zo houdt u voldoende tijd over om op de ochtend van de loop tegen vergoeding de spieren op te laten warmen door een echte sportmasseur! De opbrengst hiervan komt geheel ten goede aan het Alpe d’HuZesfonds bij KWF Kankerbestrijding. 

Alle deelnemers krijgen een aandenken aan de Breakfastrun 2012 mee naar huis.
Al enthousiast geworden? Digitaal voorinschrijven is mogelijk!
Het inschrijfgeld bedraagt €2,50 voor de Sportief wandelaars bij voorinschrijving en € 5,00 op de ochtend van de loop. De overige lopers betalen €5,00 (bij voorinschrijving) en € 7,50 ter plaatse. Deelname is inclusief koffie, thee en ontbijt.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.breakfastrun.nl, waar u zich ook kunt inschrijven!

Foto: Cees van Meerten/Fotoexpressie.

Deel dit bericht met je vrienden!