vrijdag 21 januari 2022

Alles over Ambacht

Herrie op Koninginnedag

10 april 2012

HENDRIK IDO AMBACHT - Koninginnedag is feest! En daar hoort in Hendrik-Ido-Ambacht de traditie bij om in de vroege ochtend de straat op te gaan met brommers en scooters zonder uitlaat. De gemeente en de politie gedogen dit al jaren en dat blijven ze doen.

Er is alleen wel een ‘maar’: hou het leuk en veilig! Dus hou je aan de spelregels.

Spelregels: Alleen het rijden met brommers en scooters (zonder uitlaat) is toegestaan andere voertuigen dan brommers en scooters zijn verboden. Rijden mag op 30 april tot 06:00 uur om de Breakfast Run daarna veilig te laten verlopen. Denk aan je dorpsgenoten en rij niet constant in dezelfde straat. Maak er dus geen straatrace van en rij met een verzekerd voertuig. Draag een helm, en indien noodzakelijk zorg dat je verlichting in orde is en hou je ook gewoon aan de verkeersregels.

Lees meer over:

konginnedag
Deel dit bericht met je vrienden!