vrijdag 21 januari 2022

Alles over Ambacht

Politie jaagt vergeefs op autodief

2 april 2012

HENDRIK IDO AMBACHT - De politie heeft in de nacht van 1 op 2 april vergeefs op een autodief gejaagd. Rond 03.20 uur zag een getuige dat een onbekende man de kentekenplaten van een auto aan het verwisselen was en hij belde 112. Kort voordat agenten ter plaatse waren, zagen zij de auto hen tegemoet rijden. De agenten keerden en zetten de achtervolging in, maar raakten de auto uiteindelijk kwijt. Kort daarna werd de auto in de Kievitstraat leeg aangetroffen.

De inzet van een politiehond en -helikopter mocht niet baten: de dief werd niet meer gevonden. De gestolen auto was voorzien van andere kentekenplaten. Het voertuig is in beslag genomen en wordt op eventuele sporen onderzocht. De eigenaar van de auto is ingelicht.

Lees meer over:

autodief
Deel dit bericht met je vrienden!