vrijdag 21 januari 2022

Alles over Ambacht

Man betrapt op bekrassen auto in parkeergarage

1 april 2012 (door Ad van Herk)

HENDRIK IDO AMBACHT - De politie heeft zaterdag begin van de avond een 43-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht aangehouden op verdenking van vernieling. Een stel had de auto geparkeerd in de parkeergarage aan de Sophiapromenade in Hendrik-Ido-Ambacht. Bij terugkomst bleek hun auto bekrast op de motorkap. Ze waarschuwden de politie die daarop direct camerabeelden uitkeek bij de beveiliging van de parkeergarage.

Daarop was te zien dat de verdachte terugkomt met boodschappen bij zijn auto en bij het terugbrengen van het winkelwagentje met een sleutel een kras haalt over de auto die niet van hem is. Middels het kenteken van de auto van de verdachte zijn agenten bij hem thuis aan de bel gegaan en is hij meegenomen naar het politiebureau. Hij heeft bekend. De man pleegde de vernieling omdat hij dacht de auto te herkennen van iemand waarmee hij eerder een akkefietje had. Dit bleek een verkeerde gok te zijn. Hij is bereid de schade aan de auto te vergoeden.
 

Deel dit bericht met je vrienden!