woensdag 19 januari 2022

Alles over Ambacht

Scholieren helpen mee met de aanleg van het Sophiapark

20 maart 2012

HENDRIK IDO AMBACHT - Vandaag werd met behulp van honderd enthousiaste leerlingen van het nabij gelegen scholencluster de eerste aanplant van het Sophiapark in De Volgerlanden verzorgd. Bij dit evenement was het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht aanwezig en hielpen ze een handje mee.

De aanleg van het Westelijke deel van het Sophiapark nadert zijn afronding
De afgelopen periode is er hard gewerkt aan de aanleg van het park. Zo zijn onder andere de eilandgroepen aangelegd, is de grond verbeterd en zijn niveauverschillen aangebracht.

In maart wordt een begin gemaakt met de grondaanplant in het park. Dit wou het Project De Volgerlanden niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Van de vier basisscholen in De Volgerlanden waren er in totaal honderd leerlingen uitgenodigd en aanwezig om onze boom- en struikplantdeskundigen te assisteren bij het planten van het groen in het Sophiapark. Vanuit iedere school kwamen er 25 leerlingen die de handen uit de mouwen gaan staken. De kinderen gingen als echte hoveniers aan de slag!

Lees meer over:

bomen de volgerlanden sophiapark
Deel dit bericht met je vrienden!