woensdag 19 januari 2022

Alles over Ambacht

DVS'69 promoveert naar 2e klasse!

19 maart 2012 (door Hans Huisman)

HENDRIK IDO AMBACHT - In een bomvolle Sporting Deltahal (met voornamelijk DVS supporters) wist het eerste team van DVS'69 op zaterdag 17 maart de promotie naar de 2e klasse binnen te slepen. Na een zenuwslopende wedstrijd, zowel voor de spelers als voor de supporters, werd DSO geklopt met 10-14.

Vanwege de zenuwen had DVS in het begin moeite om afstand te nemen van DSO en de stand ging dan ook gelijk op. In het laatste deel van de tweede helft wist DVS echter de voorsprong naar zich toe te trekken en eindigde deze beslissende pot in een overwinning voor de club.

DVS promoveert hierdoor voor de eerste keer in de geschiedenis naar de 1e klasse.

Lees meer over:

kampioen korfbal dvs 69
Deel dit bericht met je vrienden!