dinsdag 25 januari 2022

Alles over Ambacht

Oranjevereniging weer op zoek naar vrijwilligers

19 maart 2012

HENDRIK IDO AMBACHT - De Oranjevereniging (ORV) Hendrik Ido Ambacht organiseert dit jaar weer diverse spectaculaire evenementen en zijn daarom ook weer op zoek naar vrijwilligers. De vrijwilligers is een onmisbare groep binnen de ORV. Er is er een groep vrijwilligers die al jaren lang meedraait binnen de ORV, zij dragen alle activiteiten een warm hart toe waar de ORV hen erg dankbaar voor is. Alle vrijwilligers bij elkaar vormen een enthousiast team en maken mede daardoor alle activiteiten een groot succes.

Het moge dan ook duidelijk zijn dat vrijwilligers enorm belangrijk zijn. Voor de volgende onderdelen zijn wij nog op zoek naar vrijwilligers: Breakfastrun Jeugdspeelpark Springkussen Kinderspelen Kindervrijmarkt Reuzensjoelbak Verkeersleiders Middels deze brief wil ik vragen of je inzetbaar bent voor de ORV en zo ja bij welk evenement. De uren tellen mee voor de maatschappelijke stage. Stuur een sms naar 06-51116621 Of mail naar mpfok@hotmail.com

Lees meer over:

oranjevereniging
Deel dit bericht met je vrienden!