woensdag 19 januari 2022

Alles over Ambacht

Ingezonden brief: "Kinderen niet veilig in De Sandelingen"

16 maart 2012 (door Hans Huisman)

HENDRIK IDO AMBACHT - Ingezonden brief:

"Mijn zoon is vandaag aangevallen door een herdershond met als resultaat: zeer oor, zere rug, kapotte broek en jas. De eigenaar maakte zich snel uit de voeten met de hond, die niet eens gestraft werd. Mijn zoon van 2,5 jaar liep gewoon netjes op het pad, had geen bal of stok bij zich, rende niet, was niet in de buurt van een andere hond en keek niet eens naar de herder.

Deze viel van achteren aan (typerend voor herdershonden, ik heb er ook een dus kan het weten), gooide hem om en beet hem in rug en oor. Toen ik mijn zoon optilde beet hij mij in mijn hand. Kinderen kunnen niet veilig lopen in de Sandelingen! Zijn er meer mensen zijn die dit meegemaakt hebben?

Ik denk van wel aangezien dat ze er direct van door ging en mij met een overstuur en gewond kind achter liet. Misschien kan iemand mij vertellen wie het is. Ik heb aangifte gedaan en hoor hier binnenkort meer over..."

Mevr. Te Veldhuis

Lees meer over:

hond sandelingen
Deel dit bericht met je vrienden!