vrijdag 28 januari 2022

Alles over Ambacht

Aanschrijving vellen houtopstand

14 maart 2012

HENDRIK IDO AMBACHT - Op 2 februari 2012 is geconstateerd dat op het perceel ter hoogte van de Hoge Kade 52 te Hendrik-Ido-Ambacht een es op het kabel- en leidingtracé staat, waardoor een 8 bar gasleiding loopt. Gebleken is dat de wortels van de boom de isolatie van de stalen gasleiding aantasten, waardoor er een verhoogd risico op lekkage is ontstaan.

Op advies van afdeling Beheer openbare ruimte van de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht en de gasleidingexploitant is besloten dat de houtopstand met spoed moet worden geveld, om de veiligheid te waarborgen. Op 8 maart 2012 is daarom een aanschrijving voor het vellen van de houtopstand verstuurd. Daarbij is gebruik gemaakt van het opleggen van een plicht om te herplanten.

Het herplanten gebeurt binnen één jaar na datum aanschrijving.

Lees meer over:

lekkage hoge kade houtopstand
Deel dit bericht met je vrienden!