woensdag 19 januari 2022

Alles over Ambacht

Jaarlijkse Ambacht-HJS drive

12 maart 2012

HENDRIK IDO AMBACHT - Afgelopen zaterdag 10 maart organiseerde Bridgeclub ‘t Ambacht weer haar jaarlijkse Ambacht-HJS drive. De zalen van Cascade zaten vol, zo’n 250 bridgers deden een poging om één van de vele mooie prijzen in de wacht te slepen. De wisselbokaal voor de kampioenen van deze middag werd in de hoogste, sterk bezette A-lijn, gewonnen door het koppel Steef Schouwstra en Ria Verploegh uit H.I.Ambacht, zij behaalden een percentage van 58,4%.

 In de B-lijn eindigde het echtpaar Wil en Han v.d. Berg met 64,9% als eerste, in de C-lijn waren Tiny Wemmers en Toon v.d. Stelt de koplopers met 63,2%, in de D-lijn Adri Loos en Janny Kuipers met 63,1% en in de E-lijn waren Kees en Annemarie Kock degenen die het hoogste percentage van deze middag behaalden, n.l. 66,1%, zij wonnen hiermede de Ambacht bokaal. In de F-lijn waren Jan en Ria Opmeer de hoogste met 61,3%, in de G-lijn Wil Schipper en Teus van Heeren met 58,1% en tenslotte in de H-lijn waren Coby Elbers en Wil van Rikxoort met 62,5% de triomfators, kortom het was weer een geslaagde dag.

Lees meer over:

cascade bridgeclub
Deel dit bericht met je vrienden!