dinsdag 25 januari 2022

Alles over Ambacht

Opschoondag overbodig?

10 maart 2012 (door Ad van Herk)

HENDRIK IDO AMBACHT - Jaarlijks wordt de Landelijke Opschoondag gehouden, ook in Hendrik-Ido-Ambacht. De Politieke Groepering Gemeente Belangen doet hier al een aantal jaren aan mee, zo ook afgelopen zaterdag 10 maart. Niet alleen omdat zij het belangrijk vindt hieraan mee te doen maar ook als signaal naar de inwoners van Hendrik-Ido-Ambacht, want het meeste vuil wordt toch door ons zelf op straat gegooid.

Het zou eigenlijk een kleine moeite moeten zijn om het vuil óf mee naar huis te nemen óf daar te gooien waar het hoort. Ook zou onze jeugd dit aangeleerd moeten worden. Maar dan moeten er wel (voldoende) afvalbakken staan op plaatsen waar veel personen zich regelmatig ophouden zoals parkeerplekken. De fractie is dan ook voornemens om n.a.v. deze Landelijke Opschoondag aan het college te vragen een inspectieronde door de gemeente te houden en afvalbakken te plaatsen daar waar regelmatig gebruik gemaakt wordt van de straat.

Lees meer over:

gemeente belangen opschoondag
Deel dit bericht met je vrienden!