dinsdag 25 januari 2022

Alles over Ambacht

Aanhouding voor wapenbezit

9 maart 2012 (door Hans Huisman)

HENDRIK IDO AMBACHT - Agenten hebben langs de snelweg op vrijdag 9 maart 2012 rond 02.00 uur een 21-jarige man uit Rotterdam aangehouden voor verboden wapenbezit. De verdachte zat in een auto die geparkeerd stond op een parkeerplaats van een benzinestation langs de rijksweg A16 bij Hendrik-Ido-Ambacht.

Politiemensen controleerden dit voertuig omdat korte tijd terug hierin al eens een koevoet was gevonden. Achter een stoel lag nu een fors mes. Verder lagen er nog allerlei andere spullen in de auto waaronder een bivakmuts, handschoenen en gereedschap. De verdachte verklaarde dat hij het mes in zijn auto had voor zelfverdediging.

Lees meer over:

A16 bivakmuts
Deel dit bericht met je vrienden!