vrijdag 28 januari 2022

Alles over Ambacht

Drukkerij Dekkers ontvangt de John F. Kennedyschool

9 maart 2012

HENDRIK IDO AMBACHT / DORDRECHT - In het kader van het thema Communicatie brachten groep 6 t/m 8 van de John F. Kennedyschool, locatie Volgerlanden, een bezoek aan drukkerij Dekkers te Dordrecht. 

De leerlingen werden hartelijk ontvangen door drukkerij Dekkers. Drukkerij Dekkers dat al meer dan honderd jaar bestaat liet de kinderen kennis maken met heel oude (werkloze) drukmachines, maar ook de  hypermoderne machines en drukmethodes die tegenwoordig worden gebruikt.

Na de boeiende en uitgebreide demonstratie over het gebruik van deze verschillende druk-, sorteer- en snijdmachines werden de kinderen door heel het bedrijf rondgeleid. Ze mochten zelfs een kijkje nemen in het kantoor van de directeur!

Na afloop kregen alle kinderen een fantastische groepsfoto mee. En niet zo maar één! Gemaakt door een echte fotograaf en daarna, vers van de pers, afgedrukt door drukkerij Dekkers.

Tot slot kregen alle kinderen en begeleiders een tasje vol met leuk schrijfgerei mee. Al met al was het een ontzettend leuke, maar vooral heel leerzame excursie!

Deel dit bericht met je vrienden!