dinsdag 25 januari 2022

Alles over Ambacht

"Te veel Drechtsteden bij installatie Jan Heijkoop"

24 februari 2012 (door Hans Huisman)

HENDRIK IDO AMBACHT - Op woensdagavond 22 februari jl. werd in een buitengewone raadsvergadering de heer Jan Heijkoop door de Commissaris van de Koningin, de heer Jan Franssen beëdigd als burgemeester van Hendrik-Ido-Ambacht. Tijdens deze buitengewone raadsvergadering werden door diverse personen toespraken gehouden waarin Jan Heijkoop geprezen werd om zijn kennis, netwerken en visie.

Wat opviel tijdens deze toespraken was dat het woord Drechtsteden vaak gebruikt werd. Ary Cramer (fractievoorzitter Gemeente Belangen) is van mening dat het woord Drechtsteden wel heel erg vaak werd gebruikt. Hij legt uit: "Het betrof hier toch de installatie van een burgemeester voor Hendrik-Ido-Ambacht? Natuurlijk heeft regionale samenwerking zin, maar alleen als dit (financiële) meerwaarde oplevert voor de inwoners van Hendrik-Ido-Ambacht.

Wij zijn ervan overtuigd dat gezien zijn kennis, netwerk en visie burgemeester Jan Heijkoop een rol kan vervullen voor onze gemeente en haar – als zelfstandige gemeente - functioneren in de regio. Als Gemeente Belangen heten we hem dan ook hartelijk welkom in onze mooie groene gemeente".
 

Deel dit bericht met je vrienden!