vrijdag 28 januari 2022

Alles over Ambacht

Man rijdt onder invloed in gestolen auto

22 februari 2012

HENDRIK IDO AMBACHT - Politieagenten hebben in de nacht van dinsdag op woensdag 22 februari een man aangehouden die in een gestolen auto reed. Ook verkeerde hij mogelijk onder invloed van verdovende middelen. Een oplettende getuige alarmeerde de politie en gaf de locatie en het kenteken van de auto door, toen hij de man slingerend zag wegrijden uit een woonwijk in Dordrecht.

De auto bleek als gestolen geregistreerd te staan. De getuige bleef achter de auto aanrijden, in afwachting van de komst van politieagenten. Agenten stopten de gestolen auto op autosnelweg A16, ter hoogte van Hendrik-Ido-Ambacht.

De bestuurder, een 31-jarige man uit ’s-Hertogenbosch, werd direct aangehouden. Omdat de 31-jarige automobilist verklaarde drugs te hebben gebruikt, werd op het politiebureau een bloedproef afgenomen. De man werd daarna ingesloten om te worden verhoord over de diefstal van de auto. De politie doet onderzoek naar de betrokkenheid van de 31-jarige verdachte bij de diefstal. Ook wordt er proces verbaal opgemaakt wegens het rijden onder invloed van verdovende middelen, zodra de uitslag van het bloedonderzoek bekend is.

Lees meer over:

diefstal gestolen
Deel dit bericht met je vrienden!