vrijdag 28 januari 2022

Alles over Ambacht

Ex-prof Ed Ridderhof trainer ASWH 2

20 februari 2012

HENDRIK IDO AMBACHT - Ed Ridderhof volgt de succesvolle trainer Fop Gouman bij ASWH 2 op. Gouman die als hoofdtrainer bij Alblasserdam aan de slag gaat laat voor zijn opvolger een landskampioen achter. 

De 53-jarige Ridderhof kende een mooie loopbaan als voetballer, waarin hij als prof actief was voor Feyenoord, Excelsior, Sparta Rotterdam, SVV en nogmaals Excelsior. In het amateurvoetbal speelde de Papendrechter nog voor Rozenburg en Papendrecht. Bij die laatste club startte Ridderhof zijn trainerscarrière. Na enkele jaren als assistent-trainer bij Papendrecht en Nieuwenhoorn, waarin hij het trainersvak verder in de vingers kreeg, werd Ridderhof hoofdtrainer bij Nieuwenhoorn. Vervolgens trainde hij nog bij Victoria '04 en sinds 2010 heeft hij de amateurs van Sparta Rotterdam onder zijn hoede.
 
Foto: Ed Ridderhof

Lees meer over:

voetbal trainer aswh
Deel dit bericht met je vrienden!