dinsdag 25 januari 2022

Alles over Ambacht

Inschrijving Inner Circle Run geopend

17 februari 2012 (door Hans Huisman)

HENDRIK IDO AMBACHT - Onder veel belangstelling vond donderdag 16 februari de officiële kick-off plaats van de Inner Circle Run. De bijeenkomst vond plaats ten kantore van Bolidt Kunststoftoepassingen BV. Bolidt heeft zich onlangs als een van de eerste bedrijven als masterpartner verbonden aan de Inner Circle Run. Met deze genereuze toezegging wist het bestuur van Stichting Run-DezvousNL, organisator van de Inner Circle Run, dat het sein voor de loop op groen stond.

Tijdens de bijeenkomst op 16 februari werd stil gestaan bij het doel waar de opbrengst van het loopevenement naar toe gaat: Hospice De Cirkel voor de Zwijndrechtse Waard. Het Hospice is een plaatsvervangend thuis waar zorg geboden wordt aan mensen die ongeneeslijk ziek zijn met een levensverwachting van hooguit drie maanden. Iedere loper steunt via de Inner Circle Run het goede werk van het Hospice.
 
De Inner Circle Run vindt plaats op 21 juni 2012. Er kunnen afstanden van 5 en van 10 km worden gelopen. Ook zijn er diverse jeugdlopen. Het parcours loopt dwars door de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht. Voor de lopers is er ruime gelegenheid tot omkleden, dankzij Stichting Cascade die belangeloos de Sophiahal ter beschikking stelt voor het evenement. Ook de winkeliersvereniging Hoog Ambacht steunt de Inner Circle Run.
Meer informatie over het evenement, afstanden, parcours en starttijden is te vinden op www.innercirclerun.nl.

Deel dit bericht met je vrienden!