vrijdag 28 januari 2022

Alles over Ambacht

John F. Kennedyschool viert Carnaval

17 februari 2012

HENDRIK IDO AMBACHT - Kinderen en leerkrachten van de John F. Kennedyschool locatie Volgerlanden liepen op vrijdag 17 februari samen de polonaise in de hal die voor de gelegenheid was omgetoverd tot feestzaal. Op de katholieke jenaplanschool werd alvast een leuk carnavalsfeestje gevierd. 

Hoewel het echte carnavalsfeest pas  op zondag 19 februari losbarstte, kwamen alle kinderen afgelopen vrijdag al verkleed naar school.  ’s Ochtends was er een leuk spelletjesparcours uitgezet voor de leerlingen.  Wat hebben ze allemaal een lol gehad met o.a. clowntjesprik, spijkerpoepen, aardappelslingeren, pictionary en een Quiz….  Waarom vieren we carnaval?, Wat betekend carnaval letterlijk? en  Hoe heet Hendrik Ido Ambacht tijdens carnaval? Moeilijke vragen, maar allemaal vragen waar de kinderen uiteindelijk het antwoord op kregen. Kortom naast de gezelligheid was het ook nog een leerzame ochtend.

Lees meer over:

john f kennedyschool carnaval
Deel dit bericht met je vrienden!