woensdag 19 januari 2022

Alles over Ambacht

Zaterdag 10 maart: landelijke opschoondag Maak uw wijk lekker schoon!

15 februari 2012

HENDRIK IDO AMBACHT - Zaterdag 10 maart is het weer zover: Nederland houdt de Landelijke Opschoondag! Natuurlijk doet ook Hendrik-Ido-Ambacht weer mee.
De Landelijke Opschoondag is dé kans voor Ambachters om hun eigen wijk een frisse schoonmaakbeurt te geven. Straten, pleinen en speeltuintjes… door gezamenlijk de armen uit de mouwen te steken, blinkt uw buurt straks weer van alle kanten!

Spullen en mensen
De gemeente zorgt voor alle schoonmaakspullen: handschoenen, vuilprikkers, vuilzakken, bezems, hesjes, enzovoorts. Wat we verder nodig hebben: enthousiaste Ambachters die een half uurtje of uurtje meedoen. Langer mag natuurlijk ook. Iedereen is van harte welkom: van jong tot oud. Dus kom op, meld u aan en laat samen met uw buren en ons Ambacht weer stralen!

Aanmelden
Doet ook u graag mee aan de Landelijke Opschoondag, meld u zich dan voor vrijdag 2 maart aan bij de heer Esseka van de gemeente. De heer Esseka is bereikbaar via het algemeen telefoonnummer 14 078 en via o.esseka@h-i-ambacht.nl.  Alvast onze hartelijke dank voor uw deelname en aanmelding!

Deel dit bericht met je vrienden!