maandag 29 november 2021

Alles over Ambacht

Overlast fietsers en scooteraars op Louwersplein

15 februari 2012

HENDRIK IDO AMBACHT - Het Louwersplein in de wijk Krommeweg is een winkelgebied. Helaas veroorzaken fietsers en scooteraars daar steeds vaker overlast door van devoetgangerszones gebruik te maken. 

Op het Louwersplein mag niet gefietst of gescooterd worden. Steeds meer fietsers en scooteraars begeven zich echter toch tussen de voetgangers. Het winkelend publiek heeft daar in toenemende mate last van. 
Dat kwam naar voren tijdens het wijkbezoek dat het college in december bracht aan de wijk Krommeweg.

Houd het Louwersplein veilig
Fietsen of scooteren op stoepen of in voetgangerszones mag niet. Het zorgt voor onrust, is onveilig en kan valpartijen veroorzaken. Fietsers en scooteraars moeten het fietspad of de rijbaan gebruiken. Binnenkort plaatst de gemeente op het Louwersplein borden om fietsers en scooteraars aan de regels te herinneren. Ook gaan Toezicht en de politie extra controleren. Overtreders kunnen dus op een bekeuring rekenen.

Lees meer over:

overlast krommeweg louwersplein
Deel dit bericht met je vrienden!