dinsdag 25 januari 2022

Alles over Ambacht

Man beroofd van snorfiets

11 februari 2012 (door Ad van Herk)

HENDRIK IDO AMBACHT - Op de Onderdijk in Hendrik-Ido-Ambacht is vrijdagavond rond 21.40 uur een 30-jarige man van zijn snorfiets beroofd. Hij werd al rijdend op de Veersedijk in de richting van de Onderdijk aangesproken door twee onbekende jongens. De man stopte waarna een van de twee hem bedreigde met een mes. Omdat de man geen waardevolle spullen bij zich had, moest hij zijn snorfiets afstaan. Het tweetal reed vervolgens weg via de Veersedijk richting de Nijverheidsweg / Papendrechtsebrug. De gedupeerde man heeft aangifte gedaan.

Het signalement van de twee jongens is: beiden lang, geschatte lengte 1.90/1.95m, 1 tenger en ander fors postuur, beiden droegen een donkere jas en donkere broek en ze hadden beiden lichte sportschoenen aan.

Lees meer over:

Veersedijk onderdijk beroofd
Deel dit bericht met je vrienden!