dinsdag 25 januari 2022

Alles over Ambacht

Business clubavond IFC met Johan Derksen zeer geslaagd

10 februari 2012

HENDRIK IDO AMBACHT - Zo`n 125 sponsors en andere genodigden hebben gisteravond met volle teugen genoten van de eerste activiteit van de IFC businessclub in 2012.

Na een voortreffelijke en gezien de temperaturen zeer toepasselijke “snert”maaltijd van Scharrelslagerij Willem Boon, mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Drinkwaard Schilders, opende presentator Jan Dirk Stouten de avond met een interview met clubvoorzitter Cees Bijl.
 
Een gevarieerd aanbod aan onderwerpen passeerde in hoog tempo de revue, waarbij vooral de nadruk lag op het belang van de jeugdopleiding van IFC en de voorgenomen verdere kwaliteitsvergroting daarvan, de onmisbare rol van sponsors, de veranderende kijk op sportsponsoring en de verdere doorontwikkeling van Ambachts grootste club.
 
Hoofdgerecht van deze avond was natuurlijk het optreden van Johan Derksen, bekend als hoofdredacteur van Voetbal International en in toenemende mate als tv-icoon.
Door de prettige en prikkelende stijl van interviewen van Jan Dirk Stouten kon Derksen zich volledig uitleven in zijn bekende stijl.
Niet alleen een scherpe pen, maar zeer zeker ook een scherpe tong!
In rap tempo kwamen alle anekdotes over zijn eigen voetbalcarrière, de typetjes in de voetballerij en zijn mening over verschillende bekende voetbal-BN-ers voorbij.
Uitgesproken in zijn beoordelingen, maar voor iedereen zeer herkenbaar.
De aanwezigen hingen duidelijk aan zijn lippen en de lach ging veelvuldig door het  stampvolle clubgebouw!
 
Tijdens de naborrel werden veel onderlinge businesscontacten gelegd, vernieuwd of verstevigd.
Al met al een zeer goede avond.

Lees meer over:

businessclub ifc johan derksen
Deel dit bericht met je vrienden!