vrijdag 28 januari 2022

Alles over Ambacht

Feestelijke start tweede BSO‐groep van Bobo op Druivengaarde

10 februari 2012

HENDRIK IDO AMBACHT - De kinderchampagne en allerlei gezonde lekkernijen stonden klaar op donderdag 2 februari 2012. We hadden reden om met de kinderen een feestje te vieren; de tweede BSO‐groep van Kinderopvang Bobo op de Druivengaarde ging van start.   

In de buitenschoolse opvang (BSO) op deze locatie vangt Bobo de kinderen van CBS De Wijngaard op: voor schooltijd vanaf 07:00 uur, tussen de middag in het Kinderrestaurant en na schooltijd tot 18:30 uur. Kinderen die naar de Buitenschoolse opvang komen, eten op deze dag(en) kosteloos in het Kinderrestaurant. Op studiedagen van de school zijn de kinderen ook van harte welkom, van 07:00 tot 18:30 uur, uiteraard zonder extra kosten als dit hun vaste BSO‐dag is. Ook in de schoolvakanties zijn de kinderen van harte welkom voor een grandioos vakantieprogramma. U kunt bij Bobo kiezen voor opvang alleen in de schoolweken, in de schoolweken en in de vakantieweken of alleen in de vakantieweken, natuurlijk tegen bijzonder scherpe tarieven. Want Kinderopvang Bobo is betrokken bij kinderen en ouders en stemt de dienstverlening voortdurend zo goed mogelijk af op de wnsen van ouders en kinderen.       

In de nieuwe groep zorgt juf Kristel ervoor dat het de kinderen aan niets ontbreekt. Tijdens de feestelijke opening hebben de kinderen samen met Kristel gedanst op muziek van de Chipettes. Alle kinderen hebben een kijkje genomen in het nieuwe lokaal. De kinderen van de nieuwe groep – zij heten de Tommies – hebben vervolgens het nieuwe speelgoed uitgepakt en met veel enthousiasme uitgeprobeerd. Ze hebben het reuze naar hun zin gehad in hun nieuwe BSO‐groep. 

Voor meer informatie en aanmelden kunt u kijken op www.bobokdv.nl of een e‐mail sturen naar klantenservice@bobokdv.nl. Telefonisch bereikt u Kinderopvang Bobo via 078‐612 13 30.

Deel dit bericht met je vrienden!