vrijdag 28 januari 2022

Alles over Ambacht

De Oranjevereniging zoekt ...

9 februari 2012 (door Josette Huisman)

HENDRIK IDO AMBACHT - Oranjevereniging 'Wilhelmina-Juliana' organiseert ook dit jaar weer een spetterende Koninginnedag op 30 april met vele activiteiten van 's morgens vroeg tot 's avonds laat. Daarnaast is er weer een seniorendag in verzorgingshuis De Blije Borgh gepland op 21 april.

Al deze activiteiten kunnen alleen perfect verlopen met de hulp van vele enthousiaste vrijwilligers. Daarom zoekt de Oranjevereniging U / jou! Gepensioneerd, student, scholier, man, of vrouw, iedereen mag solliciteren, mits je de handen uit de mouwen wilt steken. Scholieren kunnen deze plek gebruiken voor hun maatschappelijke stage. Er worden mensen gezocht met het hart op de juiste plaats, die stevig in hun schoenen staan.

Vind je het leuk om met mensen om te gaan en deel te nemen als vrijwilliger bij één van de activiteiten, neem dan contact op met: secretaris@oranjevereniging-hiambacht.nl

Deel dit bericht met je vrienden!