vrijdag 28 januari 2022

Alles over Ambacht

Hendrik Ydenweg niet dicht

8 februari 2012

HENDRIK IDO AMBACHT - De vorige week aangekondigde onderhoudswerkzaamheden aan de verlichting langs de Hendrik Ydenweg gisteren en vandaag (dinsdag 7 en woensdag 8 februari) zijn uitgesteld. De Hendrik Ydenweg wordt deze week niet voor twee dagen afgesloten voor het verkeer. De afsluiting en de omleiding stond vorige week al met borden aangegeven. 

Nieuwe data
Als de weersomstandigheden het toelaten wordt de Hendrik Ydenweg alsnog op dinsdag 21 en woensdag 22 februari afgesloten voor alle verkeer voor werkzaamheden aan de openbare verlichting. Maandag 20 februari zal dan eerst op de Reeweg en de rotonde werkzaamheden worden uitgevoerd. Hierbij zal gebruik worden gemaakt van een rijdende afzetting en verkeersregelaars.
 
Vragen?
Indien er vragen zijn, kunt u contact opnemen met de firma Heijmans die de werkzaamheden uitvoert, via telefoonnummer 0180 - 494 019.
Deel dit bericht met je vrienden!