donderdag 27 januari 2022

Alles over Ambacht

Woonmarketing campagne gelanceerd

7 februari 2012

DRECHTSTEDEN - Op dinsdag 7 februari werd de campagne Woonmarketing Drechtsteden in Cultureel Centrum Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht gelanceerd. De campagne is ontstaan vanuit een unieke samenwerking tussen de publieke en private sector. Naast bovengenoemde partijen zijn ook de Rabobank Drechtsteden, Dudok Projectontwikkeling, Vorm Bouw, AM Wonen, Bouwfonds Ontwikkeling en alle Woningcorporaties uit de regio (financieel) partner in de campagne. 

Deze campagne heeft tot doel om huidige en potentiële bewoners beter en op reguliere basis te informeren over de kwaliteit van wonen en het aanbod van woningen in de Drechtsteden.
 
Deze middag ging de nieuwe woonwebsite www.wonenindrechtsteden.nl officieel de lucht in. Deze website zal in de nabije toekomst verder uitgebreid worden met informatie over de unieke woonsferen en aantrekkelijke voorzieningen in de regio. Daarnaast kunnen geïnteresseerden hier in de toekomst informatie vinden over het woningaanbod in zowel de koop- als huursector, ofwel vrijwel het gehele aanbod in de regio onder één dak.
 
Deze site is een eerste start in de campagne die het komende jaar meer vorm krijgt.
 
Deel dit bericht met je vrienden!