dinsdag 25 januari 2022

Alles over Ambacht

Installatie nieuwe burgemeester Jan Heijkoop

7 februari 2012

HENDRIK IDO AMBACHT - Op woensdag 22 februari 2012 wordt de heer Jan Heijkoop tijdens een buitengewone raadsvergadering geïnstalleerd als nieuwe burgemeester van Hendrik-Ido-Ambacht. De raadsvergadering begint om 19.30 uur in de raadszaal van het gemeentehuis. 

Aansluitend, vanaf 20.45 uur, vindt een receptie plaats in de hal van het gemeentehuis. Hier is gelegenheid om persoonlijk kennis te maken met de heer Heijkoop en zijn echtgenote. Ook alle inwoners van Hendrik-Ido-Ambacht zijn bij deze receptie van harte welkom.

De installatie was eerder gepland op woensdag 1 februari, maar deze werd uitgesteld vanwege het overlijden van de vader van de heer Heijkoop.
Deel dit bericht met je vrienden!