zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Arjan uit Sesamstraat leest voor bij Bobo

26 januari 2012

HENDRIK IDO AMBACHT - Kinderopvang Bobo organiseert op verschillende locaties van 18 tot en met 27 januari 2012  voor  baby’s, peuters en kleuters allerlei activiteiten rondom het prentenboek ‘Mama kwijt’. Zo is er op de locatie Gerard Alewijnsstraat in Hendrik‐Ido‐Ambacht een pyjamaontbijt, gaan de kinderen uilen knutselen – een aansprekend figuurtje uit het prentenboek – en kwam Arjan uit Sesamstraat op 26 januari voorlezen!

Voorlezen is belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel en staat garant voor veel plezier. Kinderopvang Bobo zet zich voortdurend in de voor de ontwikkeling van kinderen. Daarom sluit Kinderopvang Bobo ieder jaar aan bij de Nationale Voorleesdagen; dagen die als doel hebben om voorlezen aan kinderen die nog niet kunnen lezen, te bevorderen. De rode draad dit jaar is het prentenboek van het jaar: ‘Mama kwijt’ waarin een slapend uiltje uit zijn nest valt en zijn moeder kwijt is.
Deel dit bericht met je vrienden!