donderdag 27 januari 2022

Alles over Ambacht

Op 1 februari installatie nieuwe burgemeester Jan Heijkoop

23 januari 2012 (door Hans Huisman)

HENDRIK IDO AMBACHT - Op woensdag 1 februari 2012 wordt de heer Jan Heijkoop tijdens een buitengewone raadsvergadering geïnstalleerd als nieuwe burgemeester van Hendrik-Ido-Ambacht.

Aansluitend, vanaf 20.45 uur, vindt een receptie plaats in de hal van het gemeentehuis. Hier is gelegenheid om persoonlijk kennis te maken met de heer Heijkoop en zijn echtgenote. Ook alle inwoners van Hendrik-Ido-Ambacht zijn bij deze receptie van harte welkom.

De dag erna, op donderdag 2 februari, is er ’s ochtends een bijeenkomst waar medewerkers kennismaken met Jan Heijkoop. Ook de medewerkers van Burgerzaken gaan daarheen, maar zorgen er met elkaar voor dat de dienstverlening door kan gaan. Houdt u wel rekening met iets langere wachttijden.

Lees meer over:

burgemeester jan heijkoop
Deel dit bericht met je vrienden!