zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Samenwerking beheer openbare verlichting

16 januari 2012 (door Hans Huisman)

HENDRIK IDO AMBACHT - Sinds 1 januari 2012 kunnen inwoners van Hendrik-Ido-Ambacht op www.bureau-ovl.nl meldingen over de openbare verlichting doorgeven en volgen. De geautomatiseerde klachtafhandeling zorgt voor een snelle oplossing van de melding.

Wordt een storing niet binnen vijf dagen opgelost dan krijgen melders hiervan bericht. Hendrik-Ido-Ambacht heeft samen met elf andere gemeenten de krachten gebundeld om het onderhoud en het administratief beheer van de openbare verlichting per 1 januari 2012 gezamenlijk te regelen via de gemeenschappelijke regeling Bureau OVL Lek-Merwede. Door de openbare verlichting gezamenlijk te regelen wordt de kwaliteit verbeterd en is er sprake van een financieel voordeel.

De deelnemende gemeenten zijn Giessenlanden, Gorinchem, Graafstroom, Hardinxveld-Giessendam, Hendrik-Ido-Ambacht, Leerdam, Liesveld, Nieuw-Lekkerland, Nederlek, Papendrecht, Vianen en Zederik.

Lees meer over:

openbare verlichting
Deel dit bericht met je vrienden!