maandag 29 november 2021

Alles over Ambacht

Kerstboom levert geld op

28 december 2011 (door Hans Huisman)

HENDRIK IDO AMBACHT - De gemeente Hendrik-Ido-Ambacht organiseert in het nieuwe jaar een inzamelactie kerstbomen. De inzameling vindt plaats op woensdag 4 januari en woensdag 11 januari 2012. U kunt die woensdagen op vier locaties tussen 12.00 uur en 16.00 uur uw kerstboom inleveren bij medewerkers van Drechtwerk:

  • Parkeerterrein bij winkelcentra De Schoof (tegenover de ABN/AMRO);
  • Louwersplein (nabij de glascontainer);
  • Reeweg (op het parkeerterrein);
  • Tijdelijke parkeerterrein in De Volgerlanden naast het kunstgras trapveld in het Sophiapark (bij de keten van Van Wijnen voor de bouw van het zorgcluster).

Tegen inlevering van iedere kerstboom ontvangt u € 0,50. Een goede reden om uw kerstboom in te leveren bij één van de inzamellocaties! Kerstbomen worden niet bij u aan huis opgehaald en kunnen enkel worden ingeleverd bij één van de inzamellocaties.

Deel dit bericht met je vrienden!