maandag 24 januari 2022

Alles over Ambacht

Ernstig gewond door val op trottoir

27 december 2011 (door Hans Huisman)

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Een 74-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht is op zondagavond 25 december 2011 ernstig gewond geraakt door een val op het trottoir. De 72-jarige vrouw van het slachtoffer was bezig de auto te parkeren. Zij kreeg daarbij aanwijzingen van haar man die in de buurt van de auto stond.

Waarschijnlijk trapte de vrouw per ongeluk op het gaspedaal en schampte net haar man. Deze verloor zijn evenwicht en kwam ongelukkig met zijn hoofd terecht op de trottoirband.

Na de melding kwamen er twee ambulances en de traumahelikopter naar de Abraham van Strijstraat in Hendrik-Ido-Ambacht. Na een eerste behandeling bracht een ambulance het slachtoffer over naar een ziekenhuis in Rotterdam.

Lees meer over:

abraham van strijstraat
Deel dit bericht met je vrienden!