maandag 24 januari 2022

Alles over Ambacht

Stuur Henk een kaartje!

21 december 2011 (door Hans Huisman)

HENDRIK IDO AMBACHT - Ingezonden mededeling:

"Zoals u wellicht weet, werken er 10 Wajongeren of mensen met een beperking bij Jumbo van Daalhuizen op winkelcentrum De Schoof. Een van deze toppers is Henk Dielhof.

Henk werkt al 6 jaar bij de Jumbo (voorheen Super de Boer) en is erg goed gezien bij onze klanten. Henk is enkele maanden geleden getroffen door een beroerte en was bijna volledig verlamd. Inmiddels gaat het al wat beter met Henk. Hij kan al weer veel zelf, maar is nog steeds half verlamd en zit in een rolstoel.

Henk mist zijn werk en het contact met de klanten enorm en zal daarom zaterdag 24 december van 10.00 tot 13.00 uur aanwezig zijn in de winkel om klanten een gratis  presentje uit te delen en vooral om weer even tussen de mensen te zijn die hij zo mist. Wilt u Henk een kaartje sturen, dan zal hij daar heel blij mee zijn, maar hij zal het nog leuker vinden om u weer te zien.
Mocht u een kaartje willen sturen, doet u dit dan naar Henk Dielhof p/a De schoof 120, 3341 EB te Hendrik Ido Ambacht."

Namens Henk alvast bedankt.
Team Jumbo van Daalhuizen
 

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!