maandag 24 januari 2022

Alles over Ambacht

Tweetal aangehouden voor rijden onder invloed

16 december 2011 (door Ad van Herk)

HENDRIK IDO AMBACHT - Een 19-jarige vrouw uit Dordrechten een 20-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht zijn in de nacht van donderdag op vrijdag 16 december aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed. Agenten zagen de vrouw met haar vriend in de auto rijden over de Zuidwende en hielden hen staande voor een routinecontrole. Bij het afnemen van een blaastest bleek de vrouw onder invloed achter het stuur te zitten. Hierop werd ze aangehouden en meegenomen naar het bureau. Aangezien de vriend van de vrouw eveneens gedronken had, moest het tweetal de auto achter laten op de plek van controle. De politie maakte op het bureau proces-verbaal op tegen de vrouw, waarna ze werd heengezonden met een rijverbod. Kort hierop zagen agenten het tweetal echter wederom in de auto zitten aan de Sophialaan, maar nu zat de man achter het stuur. Hierop is ook hij aangehouden voor het rijden onder invloed en meegenomen naar het bureau. Ook hij kreeg een proces-verbaal uitgeschreven en kreeg een rijverbod opgelegd.  

Lees meer over:

aangehouden sophialaan zuidwende
Deel dit bericht met je vrienden!