maandag 24 januari 2022

Alles over Ambacht

Mannen met lood aangehouden

7 december 2011 (door Ad van Herk)

HENDRIK IDO AMBACHT - Twee mannen van 20 en 25 jaar uit Hendrik-Ido-Ambacht zijn op 7 december rond 04.20 uur aangehouden. Eerder die nacht hadden agenten twee mannen met een fiets met fietstassen zien lopen. Bij het zien van agenten gingen de twee ervandoor, de een op de fiets en de ander rennend. Beide mannen wisten te ontkomen, maar de fietser liet zijn rijwiel achter. In de fietsassen zaten tientallen rollen lood. Korte tijd later zag een andere agent twee mannen lopen, van wie één onlangs was aangehouden op verdenking van het stelen van lood. Uit nader onderzoek bleek ook dat de eerder achtergelaten fiets met de tassen vol lood aan beide mannen te koppelen was, waarop beiden werden aangehouden. Ze zitten vast en worden verhoord. De politie zoekt uit of er in de buurt lood, bijvoorbeeld vanaf een (plat) dak, is gestolen.

Lees meer over:

aangehouden
Deel dit bericht met je vrienden!