woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Herman Jonker neemt afscheid als burgemeester

26 november 2011 (door Hans Huisman)

HENDRIK IDO AMBACHT - Op vrijdag 25 november nam burgemeester Jonker afscheid als burgemeester van de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht tijdens een bijzondere raadsvergadering.

Verschillende sprekers, waaronder burgemeester Arno Brok namens de Drechtsteden, burgemeester Antoin Scholten en burgemeester Rainer Prokop (burgemeester van Bergen, Duitsland), hebben Herman Jonker toegesproken met lovende en warme woorden.

Uit handen van loco-burgemeester Teunis Stoop ontving Herman Jonker de gemeentelijke erepenning. Burgemeester Prokop heeft een erepenning van de stad Bergen aangeboden. Herman Jonker heeft de ambtsketen overgedragen aan loco-burgemeester Teunis Stoop, die komende maanden waarneemt. 

Inwoners kunnen zaterdag 26 november tussen 14.00 en 16.00 uur Herman en Elly Jonker de hand drukken tijdens de receptie in Cascade.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!