woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Unicef presenteert producten in de Wereldwinkel

21 november 2011 (door Hans Huisman)

HENDRIK IDO AMBACHT - Vanaf zaterdag 26 november staan de vrijwilligers van UNICEF weer in de Wereldwinkel met het complete assortiment aan producten van UNICEF, waaronder de bekende kerstkaarten.

Door het kopen van deze producten steunt u UNICEF.
 
UNICEF helpt kinderen over de hele wereld bij het overwinnen van armoede, ziekte, geweld en discriminatie. Miljoenen kinderen gaan dankzij UNICEF naar school. Talloze kinderen worden ingeënt tegen dodelijke ziektes als mazelen en krijgen goede voeding. UNICEF werkt hard aan de bestrijding van de aidsepidemie en helpt kinderen die er het slachtoffer van zijn geworden. Waar een noodsituatie heerst, is UNICEF. UNICEF is bij rampen en oorlogen direct ter plaatse en zorgt ervoor dat kinderen en hun families kunnen overleven. Kinderen die er alleen voor staan, krijgen van UNICEF bescherming tegen geweld, misbruik en uitbuiting.
 
De Wereldwinkel is gevestigd aan de Smidshoef 30 (schuin tegenover de Dorpskerk) in Hendrik-Ido-Ambacht en is op zaterdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur.
De Wereldwinkel is ook open op dinsdag t/m vrijdag van 13.30 tot 17.00 uur. U vindt dan een beperkter assortiment van UNICEF in de winkel.
 
Foto: Jan-Willem Schneider

Lees meer over:

wereldwinkel smidshoef unicef
Deel dit bericht met je vrienden!