woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Vrouw onder invloed over de kop met auto

12 november 2011 (door Ad van Herk)

HENDRIK IDO AMBACHT - Een 31-jarige vrouw uit Hendrik-Ido-Ambacht is in de nacht van vrijdag op zaterdag 12 november met haar auto over de kop geslagen. Dit gebeurde op de Nijverheidsweg. De vrouw reed met haar voertuig tegen de stoeprand waarna ze een betonblok uit de grond reed en met haar voertuig op zijn kop op het fietspad terecht kwam. Een getuige zag het ongeval gebeuren en belde de politie. Agenten gingen hierop ter plaatse en troffen de vrouw, die zelf uit het voertuig was gekomen, aan. Bij het controleren van de bestuurster bleek dat ze onder invloed achter het stuur had gezeten. De vrouw is hierop aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het bureau. Daar werd met een ademtest een promillage van 910 ug/l gemeten, terwijl de limiet op 220 ug/l ligt. Het rijbewijs van de vrouw is ingenomen. Na verhoor is de vrouw met een rijverbod van 11 uur. De politie maakte proces-verbaal op.
 

Deel dit bericht met je vrienden!