woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Auto in brand gestoken; politie doet beroep op getuigen

5 november 2011 (door Ad van Herk)

HENDRIK IDO AMBACHT - In het onderzoek naar het uitbranden van een auto op 22 september jl. in Hendrik-Ido-Ambacht is de politie erachter gekomen dat er die nacht getuigen geweest moeten zijn van dit incident. De autobrand vond in de nacht van 22 september plaats aan de Frans Lebretstraat. Rond 02.00 uur vatte de auto vlam. Uit sporenonderzoek is inmiddels gebleken dat er sprake is van brandstichting.

Die nacht wist de brandweer te voorkomen dat de brand oversloeg naar de woning waar op dat moment drie mensen lagen te slapen. Gelukkig raakten zij niet gewond.
De politie doet een beroep op getuigen. Heeft u iets gezien voorafgaand aan de brand of heeft u andere informatie die van belang kan zijn, dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. U kunt vragen naar de recherche in Dordrecht.
Anoniem kunt u de politie ook tippen of van informatie voorzien via Meld Misdaad Anoniem, tel: 0800-7000.
 

Deel dit bericht met je vrienden!