dinsdag 25 januari 2022

Alles over Ambacht

VMB Besturingstechniek genomineerd voor ondernemersprijs Drechtstreek

4 november 2011 (door Hans Huisman)

HENDRIK IDO AMBACHT - In januari 2012 zal de jaarlijkse Ondernemersprijs Drechtstreek weer worden uitgereikt. Deze prijs is een initiatief van de Kamer van Koophandel Rotterdam.

De jury heeft de deelnemende bedrijven beoordeeld op: visie en strategie, innovatie en creativiteit, marketing/klantrelaties/marktposities, personeel & organisatie, duurzaam ondernemen, financiën, continuïteit en persoonlijke kenmerken.

Het Ambachtse bedrijf VMB Besturingstechniek behoort tot 1 van de 3 genomineerde bedrijven.

Arie Verhoeven en Jacco Stronkhorst van VMB Besturingstechniek ontwikkelen en realiseren besturingen voor de machinebouw. Het bedrijf onderscheidt zich van concurrenten doordat het complete complexe besturingen maakt, dus zowel de software als de hardware. Sinds de oprichting in 2001 heeft VMB Besturingstechniek een flinke groei doorgemaakt. Inmiddels werken er 24 mensen.

Lees meer over:

Drechtstreek ondernemersprijs
Deel dit bericht met je vrienden!